Hier vindt u een overzicht van bedrijven waar wij verschillende opdrachten voor hebben gedaan.

logo joors nu
AGF Holland in Vollenhove, Joors. 
Voor AGF Holland in Vollenhove, ook wel bekend als Joors, zijn wij volop in gesprek om het asbestdak te vervangen door een sandwichpanelen dak met 10 cm isolatie. Verder zijn we druk bezig om te kijken wat de mogelijkheden zijn om 528 zonnepanelen te gaan plaatsen met een SDE+ subsidie.
logo verhage witlof
Verhage Witlof 
Bij Verhage Witlof zijn wij bijna zover om de asbestdaken te gaan vervangen. Na de sanering is de planning om eind februari 2019 deze daken te voorzien van zonnepanelen. Deze PV installatie is gerealiseerd met een SDE+ subsidie.
van de Kraats Kipspecialiteiten
Van de Kraats Kipspecialiteiten
Voor Van de Kraats Kipspecialiteiten hebben wij voor de asbest sanering gezorgd en op het nieuwe dak is een pv installatie gekomen met SDE+ subsidie.
logo blijdorp van tilburg
Maatschap Blijdorp en Van Tilburg
De asbestdaken zijn vervangen en op het nieuwe dak zijn zonnepanelen gelegd. Dit met een SDE+ subsidie.
Jachtwerf Roelofsen
Bij Jachtwerf Roelofsen & Zn in Harderwijk zijn er in 2016 op het dak 135 zonnepanelen geplaatst met Solaredge optimizers en Solaredge omvormers. Jaar na jaar is de opbrengst fenomenaal. In de wekplaats waar ook veel klanten komen is een monitor geplaats waarop de opbrengst live te volgen is..
logo lievaart crops vof
Lievaart Crops
Voor Lievaart Crops uit Rutten zijn we druk bezig met het aanvragen van een SDE+ subsidie. Ook zijn we bezig om een goed plan te bedenken om het asbest te verwijderen.
logo van benthum diervoeders
Van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V.
Bij van Benthem Diervoeders Vollenhove B.V. gaan we half december beginnen met het asbest te verwijderen. Op het nieuwe dak gaan we 1000 zonnepanelen plaatsen met een SDE+ subsidie.
zonnepanelen
Maatschap S.IJ. Blom en M.L.C. Blom-Gommers
Bij Sjoerd Blom uit Rutten hebben wij het asbestdak verwijderd. Sjoerd heeft er voor gekozen om zelf een nieuw dak terug te plaatsen. Op de machineloods hebben wij 145 zonnepanelen geplaatst in combinatie met een SOLAX omvormer. deze PV installatie levert zo'n 37.000 KWh per jaar. Dit is meer dan genoeg om te voorzien in de energie behoefte van het bedrijf.