Infraroodpanelen kantoorruimte

Infraroodpanelen voor kantoren 

Nieuw in ons al uitgebreide assortiment verwarmingspanelen is de productlijn Prestyl infraroodverwarming. Deze hoogwaardige infraroodpanelen zijn al jarenlang toonaangevend op het gebied van infrarood verwarmen binnen de Verenigde Staten van Amerika en Europa. Het grote voordeel van de Prestyl infraroodpanelen is dat zij een lage aansluitwaarde hebben, namelijk 400 en 750 Watt. Hierdoor is het dus mogelijk om meer verwarmingspanelen op één elektriciteitsgroep aan te sluiten.

Prestyl lange golf infraroodpanelen zijn erg efficiënt!
De Prestyl infrarood panelen besparen vijftien tot vijftig procent op energie ten opzichte van de traditionele verwarmingsmethoden (afhankelijk van plaatsing en de condities van de ruimte(s)). Hierbij komt dat de Prestyl panelen volledig inzetbaar zijn met duurzame energiebronnen zoals zonne- en windenergie. Economisch aantrekkelijke warmte en bijdragen aan een beter milieu, wat kunt u zich nog meer wensen?

Installatie
De lichtgewicht en multi-inzetbare infrarood panelen van Prestyl zijn eenvoudig toepasbaar en binnen enkele minuten volledig functioneel. Het installeren van het infrarood verwarmingspaneel is zo eenvoudig als het ophangen van een schilderij. U hoeft enkel de twee meegeleverde bevestigingsbeugels aan de muur of het plafond te monteren en uw verwarmingspaneel hangt. Heeft u een systeemplafond, dan passen deze panelen hier ook naadloos in en hoeft u zelfs niet met de bevestigingsbeugel te werken.

Verhuizen
Het ideale aan de Prestyl infrarood verwarmingspanelen is dat ze zeer eenvoudig te monteren en demonteren zijn. Gaat u verhuizen of wilt u uw infrarood stralingspaneel tijdelijk in een andere ruimte gebruiken, dan is dit slecht een kleine ingreep. U hoeft enkel het paneel uit het stopcontact te halen en in de andere ruimte weer in te pluggen en u kunt wederom genieten van de heerlijke warmte. Tevens zijn de Prestyl verwarmingspanelen levenslang onderhoudsvrij en hoeft u dus geen jaarlijks onderhoud te laten plaatsvinden.

Garantie
De Prestyl infraroodpanelen bevatten geen elektronische componenten en hebben hierdoor een zeer lange levensduur. Tevens zijn de infraroodpanelen van Prestyl onbreekbaar dus zeer veilig en duurzaam. Om u hiervan te overtuigen geeft Prestyl u vijf jaar standaard fabrieksgarantie. Mocht er onverhoopt een defect ontstaan, dan staan wij direct voor u klaar met een uitstekende service.